Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

5. Administratie

Administratie

Het is belangrijk om een goede financiƫle administratie bij te houden wanneer u een eenmanszaak heeft, maar ook wanneer u zelfstandig ondernemer of freelancer bent. Dit moet u doen ter verantwoording voor uw eigen boekhouding. Een goede boekhouding is namelijk de basis voor een gezond bedrijf. U krijgt hierdoor een goed zicht op de inkomsten en de uitgaven.

Het boekhouden wordt vaak gezien als een vervelend en saai klusje. Maar het is wel noodzakelijk, daarom moet u alle bonnetjes en nummers goed bewaren en op een logische volgorde plaatsen. De nummering die u aanhoudt moet namelijk overeenkomen met het administratiepakket. Dit zorgt er ook voor dat u alles eenvoudig terug kunt vinden

Liever een echte boekhouder inschakelen?

Ben je zelf niet zo’n held met cijfers en laat je je administratie liever door een professional doen? Dat hoeft helemaal niet duur te zijn.
Wij hebben een aantal goede administratiekantoren en boekhouders voor je geselecteerd. Vraag nu gerust een vrijblijvende offerte aan bij een kantoor bij jou in de buurt.

Keuze administratiepakket

Er zijn tientallen boekhoudpakketten die u kunt kiezen voor de boekhouding van uw bedrijf. U kiest de meest geschikte boekhoudsoftware welke het beste past bij uw bedrijf. De keuze is ook afhankelijk van de mogelijkheden van uw boekhouder of het administratiekantoor waar u gebruik van maakt. U kunt het beste van te voren de keuze voor een boekhoudpakket met de boekhouder bespreken.

Lees hier meer over de boekhouding.

 

Laat een reactie achter

naam

email (niet zichtbaar)

website

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.