Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Juridische Bijstand

Juridische bijstand voor ZZP’ers

Als ZZP’er loop je risico en bestaat er een kans dat je te maken krijgt met een claim. Nu het in Nederland steeds gebruikelijker wordt om een claim in te dienen is het daarom niet onverstandig om er in ieder geval voor te zorgen dat je gebruik kunt maken van juridische hulp. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat er onenigheid ontstaat over een huurcontract, dat een klant niet wil betalen of dat een leverancier niet tevreden is. Zelfs wanneer je er als ZZP’er alles aan doet om dit te voorkomen kan het je een keer gebeuren en is het prettig om terug te kunnen allen op juridische bijstand.

Uw eigen huisjurist voor maar 22.50 p/m

Voor ondernemers die regelmatig juridisch advies willen hebben wij een Juridisch Abonnement. Met dit abonnement krijgt u o.a. 1 uur per maand gratis rechtshulp en 15% korting op onze overige dienstverlening. Ook krijgt u een aanspreekpunt, een eigen huisjurist, die uw bedrijf kent en die u altijd kunt bellen of mailen met uw vragen.

Zakelijke rechtsbijstandsverzekering

Je dient er als ZZP’er rekening mee te houden dat je bedrijfsmatig geen gebruik kunt maken van een rechtsbijstandsverzekering die je privé hebt afgesloten en dat het uurtarief van een advocaat al snel €200 – €300 bedraagt. Kies er bij voorkeur voor om een zakelijke rechtsbijstandsverzekering af te sluiten, of bekijk de mogelijkheid van een abonnement bij een advocatenkantoor. Stem het gebruik hiervan natuurlijk af op de branche waarin je actief bent, aangezien de ene ZZP’er gemakkelijker in aanraking kan komen met een juridisch conflict dan de andere.

Laat een reactie achter

naam

email (niet zichtbaar)

website

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.