Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Subsidies als ZZP’er

Als ZZP’er sta je er wellicht niet zo snel bij stil, maar het is in een aantal gevallen mogelijk om gebruik te maken van een subsidie. Dit is steun van de overheid, die ervoor zorgt dat je op het financiële vlak wat meer middelen tot je beschikking hebt. Hierdoor kun je bijvoorbeeld sneller van start gaan of heb je de mogelijkheid om eerder door te groeien.

Subsidie voor innovatie of milieubesparing

Subsidies zijn op verschillende vlakken beschikbaar, ook wanneer je besluit om als ZZP’er aan de slag te gaan. Met name wanneer je een goed plan hebt op het gebied van innovatie, milieu of werkgelegenheid is de kans groot dat de overheid bereid is om bij te springen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om een steuntje in de rug te ontvangen, of ervoor te zorgen dat het project dat je wilt starten eerder een succes wordt. Ga bij de overheid eens na of je gebruik kunt maken van een subsidie, of vraag een adviseur naar de mogelijkheden. Wellicht kun je als ZZP’er gebruik maken van een interessante subsidie en hoef je de kar dus niet helemaal alleen te trekken.

Reacties

A. Appel
Antwoord

ZZP’er die een jaar geleden een hersenbloeding heeft gehad. Kan nu nog maar circa 20 % zien.Is verder lichamelijk en geestelijk kerngezond. Kan nu echter weer opdrachten krijgen, maar moet daarvoor wel extra kosten maken voor vervoer ( kan geen auto meer rijden, dus moet gehaald en gebracht worden ) en voor secretariaats werkzaamheden. (kan niet zelfstandig verslagen en of rapporten opstellen ) Zijn hier subsidies voor?
Had geen arbeidsongeschiktheidsverzekering, dus geen inkomen als dit soort opdrachten niet door kunnen gaan.

Laat een reactie achter

naam

email (niet zichtbaar)

website

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.